Tipar Digital

Tipar digital inseamna Eficienta in printare iar noi, cei de la Sacu Design punem accent pe acest lucru si pe calitate.
Rapiditatea cu care se deruleaza lucrurile in jurul nostru si progresul informatic au facut ca societatea sa gaseasca raspunsuri alternative metodele clasice de lucru. Astfel, tiparul digital vine ca un raspuns la tiparul clasic – offset. Ca orice metoda alternativa are avantaje si dezavantaje: costuri mai ridicate in schimbul calitatii digitale si al rapiditatii prin eliminarea unor etape de pre-press din procesul de executie, precum si posibilitatea executarii fara costuri suplimenatare a tirajelor mici.
Digital print
Va putem oferi o gama completa de servicii de tipar digital la cele mai inalte standarde, utilizand tehnologii de ultima ora. Pe site-ul nostru puteti comanda online, in orice moment: Carti de vizita, Flyerele, Pliante, Brosuri, Agende, Calendare, Volante / Foi cu antet, etc. (Sau orice alta idee transpusa pe hartie la orice dimensiune, de la creatie grafica la format finit.)
Suntem mereu online si la dispozitia dumneavoastra. Daca aveti intrebari sau nu gasiti raspunsuri pe site, contactati-ne cu incredere.