Print Indoor & Outdoor

Print INDOOR – OUTDOOR – Impact imens asupra publicului – poster, banner, mesh, roll-up etc.
Impact maxim si de neratat! Atrage atentia asupra mesajului tau alegand sa printam pe dimensiuni mari si materiale durabile ce se pot expune atat in interior cat si in exterior, fiind rezistente oricaror conditii meteo. Asadar… pe soare, ploaie, furtuni sau zapada afacerea ta este la fel de vizibila. Alege SacuDesign.ro si vei avea de castigat!
Indoor - Outdoor print
Piata printurilor de mari dimensiuni a crescut exponential in ultima perioada, indicand o cerere din ce in ce mai mare a acestui tip de materiale. Vizibilitatea crescuta si multitudinea de solutii au facut ca fiecare afacerea sa se faca remarcata utilizand acest tip de promovare. Ne diferentiem prin calitate adaptata nevoilor clientilor nostri.
Va oferin solutii complete de: Signalistica, Signalistica custom-made, Print indoor – postere, stickere, roll-up-uri, print outdoor – banner, autocolant, backlit, mesh, etc.

Aveti intrebari legate de anumite proiecte ce le aveti in plan? Doriti o cotatie de pret? Suntem mereu alaturi de dumneavoastra si oferim cel mai bun raport calitate / pret. Nu ezitati sa luati legatura cu noi pentru informatii suplimentare.