Website Tipografie Bucuresti

Bine v-am gasit! Iata ca sfarsitul de an vine la noi cu imbunatatiri serioase pe plan online astfel incat in urma ideilor bine puse la punct si a analizelor minutioase facute in domeniu, reusim sa lansam cu brio noul nostru website – www.SacuDesign.ro – website de prezentare a serviciilor oferite, a produselor ce le putem realiza si bineinteles a preturilor ce le punem in practica, mereu in favoarea dumneavoastra, a clientului final.

Cine suntem noi si ce inseamna www.SacuDesign.ro ? – probabil va intrebati…
Ei bine, sustinem cu mandrie ca suntem o companie de solutii integrate de productie publicitara, dupa cum probil ca v-ati dat seama. Oferim servicii complete de tipar digital, tipar offset, indoor & outdoor print, promotionale (pentru ca tot vine sezonul de cadouri), dar si o gama variata de produse si servicii. Important este ceea ce ne diferentiaza de competitorii nostri. Suntem tineri, mereu binedispusi, lucram cu placere la proiectele dumneavoastra si punem seriozitate in tot ceea ce facem, incercand sa oferim cel mai bun raport calitate/pret.Am luat nastere in preajma Craciunului 2006, pornind la drum cu idei multe, inspiratie si  dorinta de afirmare. In toti acesti ani am intalnit multe piedici pe care le-am depasit intelegand ca fiecare incercare este o noua sansa de a invata si de a ne dezvolta. Cee ce ne facem sa mergem mereu inainte este aprecierea clientilor si lucrurile altfel pe care ei le-au descoperit in colaborarea cu noi.Cautati o tipografie in Bucuresti, un centru de copiere in regim full service care sa va satisfaca cererile? Contactati-ne acum!

Sacu Design
About Sacu Design

www.SacuDesign.ro este site-ul unei companii de solutii integrate de productie publicitara din Bucuresti care oferia servicii complete de tipar digital, tipar offset, indoor & outdoor print, promotionale dar si o gama variata de produse si servicii. Va stam la dispozitie in orice moment.