Agende, Notes-uri, Calendare

agende personalizate - notesuri

Agendele și Carnetelele notes sunt instrumentul perfect de „ninja” marketing: Le oferiti partenerilor de afaceri și ele livreaza mesajul vostru pe biroul partenerilor în fiecare zi. Dă-le clienților la următoarea întâlnire, expozitie, sau eveniment de marketing, și lasa materialele sa vorbeasca zilnic despre afacerea ta. Cu notes-urile personalizate și agendele, compania ta va fi primul lucru pe care clientii il vor vedea atunci când au nevoie de o bucata de hartie. Au logo-ul companiei dvs., informatii de contact, și un slogan sau un mesaj important pe care vrei tu sa il transmiti imprimate pe Agende sau notes-uri pentru a menține compania in atentia lor zilnic.

Le putem face orice dimensiune, forma, sa transmita mesaje prin hartia folosita, prin tipar sau finisaje. Ele pot fi brosate, capsate, indosariate sau cusute in coperti de piele, de carton, de mucava personalizata sau carton.

Amplifica impactul lor oferindu-le in mape cu mesajul tau sau plicuri personalizate sau adauga langa ele instrumente de scris personalizate si calendare.